ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες (εκτός απο την American Express)

Σε περίπτωση που επιλέξετε ολοκλήρωση συναλλαγής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της EθνικήςΤράπεζας, η οποία και διαχειρίζεται την πληρωμή σας. Θα πρέπει να χορηγήσετε το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Εμείς δεν λαμβάνουμε γνώση, ούτε τηρούμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ούτε τους κωδικούς σας. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή στο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας, θα πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα (υπάρχει timer) έτσι ώστε να επανέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επομένως για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μή άμεσης διαθεσιμότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας και ολοκληρωθεί η πληρωμή ΜΗΝ κλείσετε τη σελίδα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σας γυρίσει στην σελίδα του stamptechnics.gr και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για παραλαβές παραγγελιών από το Κατάστημα μας. Το Φυσικό Κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι στην τράπεζα Πειραιώς & Εθνικής.

***Στην περίπτωση όπου η κατάθεση πραγματοποιείται από άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα έξοδα της συναλλαγής όπως και οι επιπρόσθετες κρατήσεις που θα προκύψουν από την συναλλαγή θα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το stamptechnics.gr

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για την αποστολή των τραπεζικών λογαριασμών και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το stamptechnics.gr