ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (extra χρέωση 2,90€).

Οι επαγγελματικές κάρτες και οι σφραγίδες για κουτιά και χάρτινες σακούλες δεν υπόστηρίζουν την συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής.

ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες (εκτός απο την American Express)

Σε περίπτωση που επιλέξετε ολοκλήρωση συναλλαγής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της EθνικήςΤράπεζας, η οποία και διαχειρίζεται την πληρωμή σας. Θα πρέπει να χορηγήσετε το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Εμείς δεν λαμβάνουμε γνώση, ούτε τηρούμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ούτε τους κωδικούς σας. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή στο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας, θα πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα (υπάρχει timer) έτσι ώστε να επανέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επομένως για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μή άμεσης διαθεσιμότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας και ολοκληρωθεί η πληρωμή ΜΗΝ κλείσετε τη σελίδα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σας γυρίσει στην σελίδα του stamptechnics.gr και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για παραλαβές παραγγελιών από το Κατάστημα μας. Το Φυσικό Κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ (Προσωρινά μη διαθέσιμο, πληρωμή κατ’όπιν συνεννόησης)

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι

Κατάθεση Στην Πειραιώς IBAN GR1001715610006561146748710
Κατάθεση Στην Εθνική ΙΒΑΝ GR5701106660000066600244900

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το stamptechnics.gr