Επαγγελματικές Σφραγίδες 

Ποια στοιχεία πρέπει να αναγράφει μια σφραγίδα επιχείρησης;

Η σφραγίδα πρέπει να αναγράφει τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.10 του ΚΒΣ, ως πλήρη στοιχεία μιας επιχείρησης  νοούνται: το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία, το επάγγελμα, η διεύθυνση, ο Α.Φ.Μ., η αρμόδια ΔΟΥ και πλέον ο Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. Σε μερικά επαγγέλματα (πχ ιατροί), θα πρέπει να αναγράφεται ο Α.Μ.Κ.Α ή ο αριθμός μητρώου (Α.Μ.).

Εκτός όμως από τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης, μπορούν προαιρετικά να προστεθούν και στοιχεία επικοινωνίας. Αυτά είναι ο αριθμός τηλεφώνου ή το email ή η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, ακόμα και το λογότυπό της επιχείρησης.

Πόσοι και ποιοί τύποι σφραγιδών υπάρχουν;

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι σφραγιδών, οι Αυτόματες-Αυτομελανώμενες σφραγίδες και οι Ξύλινες. Επιπρόσθετα υπάρχουν οι σφραγίδες τσέπης όπου λόγου του μεγέθους τους που είναι περίπου όσο ενας αναπτήρας μπορείτε να τις έχετε μαζί σας παντού. Αν έχετε απορίες σχετικά με την κάθε σφραγίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος σφραγίδας, εξαρτάται από το μηχανισμό που θα χρησιμοποιηθεί και τις σειρές κειμένου που θα κατασκευαστεί το λάστιχο αποτύπωσης. Αν δεν είστε βέβαιοι για την σφραγίδα που χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πότε θα την παραλάβω;

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα ταχύτατα και με ασφάλεια μεσω των ΕΛΤΑ Courier. Σε δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση των προϊόντων δεν γίνεται στην ίδια χρονική περίοδο με τις υπόλοιπες και γίνεται σε κάθε περίπτωση με τα ΕΛΤΑ Courier . Η αποστολή γίνεται άμεσα και αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 2μ.μ. εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας.