Πώς να επιλέξω το σωστό μέγεθος σφραγίδας;

Αυτό ορίζεται βάσει του ποια στοιχεία/τι επιθυμούμε να αναγράφεται στη σφραγίδα μας. Συνίσταται να γράφουμε πρώτα τι επιθυμούμε να αναγράφεται στη σφραγίδα μας και μετά να επιλέγουμε το μέγεθος της σφραγίδας βάσει του κειμένου που γράψαμε. Πρακτικά δηλαδή, πόσες «σειρές» είναι το κείμενό μας. Φυσικά, δεν υπάρχει απόλυτα σωστό και λάθος μέγεθος σε αυτή την περίπτωση αλλά αρκεί το να μας καλύπτει αισθητικά και πρακτικά. Δηλαδή, το κείμενο να είναι σχετικά ομοιόμορφο και να μην είναι πολύ μεγάλο για το μέγεθος που διαλέξαμε έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτο. Έτσι π.χ. για μία σφραγίδα που γράψαμε 3 σειρές κείμενο επιλέγουμε στο site τη σφραγίδα στην οποία εμφανίζονται 3 σειρές ενώ π.χ. για μια σφραγίδα 5 σειρών κείμενο που γράψαμε επιλέγουμε από το site των 5 σειρών.

Πώς να επιλέξω τι πρέπει να γράψω στη σφραγίδα μου;

Αυτό εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζεται η σφραγίδα σας. Π.χ. συνήθως ένας επαγγελματίας ή μια εταιρεία πάντα αναγράφει: 1. Επωνυμία 2. Δραστηριότητα/επάγγελμα 3. Διεύθυνση 4. Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ 5. Τηλ. ή/και fax (προαιρετικά) 6. e-mail/website εάν υπάρχει. (προαιρετικά)

Πώς «γεμίζω» μελάνη τη σφραγίδα μου;

Ο σωστός τρόπος είναι να αντικαθιστώ το ανταλλακτικό ταμπόν/cartridge μελάνης στη σφραγίδα μου. Είναι πολύ εύκολο: απλώς το εξάγω τραβώντας το από το πίσω μέρος της σφραγίδας μου. Παρόλα αυτά όταν σας τελειώσει το μελάνι μπορείτε να έρθετε στο καταστημά μας και να σας το γεμίσουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορώ να έχω το λογότυπό μου, σχέδια, ακόμη και φωτογραφία στη σφραγίδα μου εάν επιθυμώ;

Φυσικά και ναί,ό,τι θέλετε μπορείτε να φτιάξετε σε σφραγίδα. Σε υπερμεγέθη σχέδια και λογότυπα προτείνουμε ξύλινες σφραγίδες.

Πόσα μεγέθη σφραγίδας υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά μεγέθη σφραγίδας για να καλύπτονται όλες οι ανάγκες. Τα μεγέθη ποικίλλουν και ορίζονται ανάλογα με το ύψος-πλάτος (εμβαδό) της κάθε σφραγίδας. Όμως δεν τηρείται πάντοτε αναλογικότητα ύψους-πλάτους και αυτό διότι σε κάποιες περιπτώσεις θέλουμε να έχουμε μεγάλο πλάτος και μικρό ύψος και αντίστροφα.

Πόσα είδη σφραγιδών υπάρχουν?

 Οι αυτόματες σφραγίδες οι οποίες είναι και οι πιo διαδεδομένες, λόγω του οτι είναι πιο εύχρηστες. Αφορούν κυρίως σε χρήσεις γραφείου, λογιστηρίου και φυσικά χρησιμοποιούνται από ελευθέρους επαγγελματίες, επιχειρήσεις κλπ. όπου η ανάγκη για σφραγίσεις είναι μεγάλη.

Οι απλές ξύλινες σφραγίδες όπου χρειάζεστε και ενα επιτραπέζιο ταμπόν για να σφραγίσετε.Οι σφραγίδες τσέπης όπου το πλεονέκτημα τους είναι το μέγεθος τους. Ιδανικές για επαγγελματίες όπου είναι πολλές ώρες εκτός γραφείου και όχι μονο.Τελευταία κατηγορία είναι οι σφραγίδες ημερομηνιών και αριθμών. Είναι ιδανικές όταν έχετε να σφραγίσετε πολλά έγγραφα η δέματα κλπ,για να μην το κάνετε χειρόγραφα. Εύκολες στην χρήση τους.

Τι ανάλυση πρέπει να έχει η φωτογραφία μου;

Εάν είναι Jpeg για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η ανάλυση της φωτογραφίας πρέπει να ειναι πάνω απο 1000×1000. Δεν φέρουμε καμμία ευθύνη στο τελικό αποτέλεσμα εάν η φωτογραφία σας είναι χαμηλής ποιότητας. Ισχύει για όλα τα δώρα.

Πως σας στέλνω την φωτογραφία που θέλω για κάποιο δώρο?

Όταν μπείτε στο προϊόν που επιθυμείτε, υπάρχει πεδίο να επισυνάψετε και να μας στείλετε το αρχείο σας.

Στις κούπες μπορώ να τυπώσω ό,τι θέλω?

Φυσικά μπορείτε να τυπώσετε οποιαδήποτε φράση ή φωτογραφία επιθυμείτε. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων λόγω ορισμένων χρωμάτων σε κάποιες φωτογραφίες. Αν κρίνουμε ότι η φωτογραφία δεν θα βγεί πάνω στην κούπα όπως πρέπει θα σας ενημερώσουμε. Τό ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα δώρα.

Σε τι άλλο είδος μπορείτε να τυπώσετε;

mousepad, σουβέρ , μπρελόκ, μαγνητάκια και πολλά άλλα!

Μπορώ να φέρω το δικό μου μπλουζάκι?

Φυσικά, μόνο που δεν φέρουμε ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα της στάμπας λόγω του οτι δεν ξέρουμε την ποιότητα της κάθε μπλούζας.

Σε τι μπλουζάκια τυπώνετε;

Τα μπλουζάκια μας είναι μάρκας SOL’S.

Τι είδους στάμπα εφαρμόζετε;

Τα γράμματα, μονόχρωμα σχέδια και λογότυπα κόβονται σε βινύλιο (έτοιμο χρώμα). Για μεγάλες παραγγελίες (άνω των 50 τεμαχίων) και αναλόγως το σχέδιο, εφαρμόζουμε στάμπες μεταξοτυπίας με θερμομεταφορά.

Αν αλλάξω γνώμη και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία;

Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 4 ωρών.

Μπορώ να επιστρέψω το μπλουζάκι;

Αλλαγές στα custom t-shirts δεν πραγματοποιούνται εκτός αν έχουμε κάνει λάθος εμείς (Σχέδιο/Χρώμα/Μέγεθος). Σε αυτή την περίπτωση μας επιστρέφετε το ρούχο και το αντικαθιστούμε με το σωστό. Το ρούχο θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία παραδόθηκε. Να μην έχει πλυθεί και να μην έχει φορεθεί.

Υπάρχει περίπτωση το μπλουζάκι να μπεί στο πλύσιμο;

Υπάρχει το ενδεχόμενο να συρρικνωθεί κατά 5% μετά το πλύσιμο.

Πως πρέπει να πλύνω/σιδερώσω το μπλουζάκι μου;

Όλα τα ρούχα με στάμπα, πλένονται μέχρι τους 30°C, γυρισμένα ανάποδα και δεν σιδερώνουμε πάνω στη στάμπα. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε λευκαντικό και δεν τα βάζουμε στο στεγνωτήριο.

 Έχω επιλέξει σχέδιο, αλλά θέλω να κάνω κάποια αλλαγή (π.χ. άλλη θέση) ή να προσθέσω κάτι (π.χ. όνομα ή ημερομηνία), τι κάνω;

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας κανονικά και στο κουτί “Σχόλια”, συμπληρώνετε την αλλαγή ή την προσθήκη που θέλετε. Εμείς θα σας στείλουμε προσχέδιο και τυχόν επιπλέον κόστος που μπορεί να προκύψει.

Πως επιλέγω μέγεθος;

Όλα τα T-shirt έχουν μετρηθεί από μασχάλη σε μασχάλη, στο ύψος του στήθους (πλάτος), και από τη βάση έως το ανώτερο σημείο του ώμου (μήκος), ανοικτά σε επίπεδη επιφάνεια.

Πως Θα πληρώσω την παραγγελία;

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε μεσω της αντικαταβολής, μέσω τραπέζης ή paypal. Για την πρόοδο και ολοκλήρωση των εργασιών τών καρτών ή των εντύπων σας, προαπαιτείται προκαταβολή 50% του ποσού.

Πότε θα παραλάβω?

Από την στιγμή της έγκρισή σας η παραγγελία των επαγγελματικών καρτών σας προωθείτε προς εκτύπωση και θα την παραλάβετε σε 2-3 εργάσιμες και 3-4 εργάσιμες μέρες είναι για τα έντυπα. Έαν δεν έχετε δικό σας εικαστικό ο παραπάνω χρόνος παράδοσης ισχύει εφόσον καταλήξουμε στο δημιουργικό μέρος.

Μπορώ να κάνω αλλαγές αφού μου στείλετε email;

Μπορείτε αν θέλετε να απαντήσετε με email κάνοντας οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε έτσι ώστε να φτάσετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Με την παραγγελία θα δω την επαγγελματική μου κάρτα ή το έντυπο μου πριν την στείλετε;

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας από την σχετική ενότητα, εάν δεν υπάρχει έτοιμο αρχείο απο εσάς, ένας συνεργάτης θα αναλάβει να σχεδιάσει την επαγγελματική κάρτα ή έντυπο σας σύμφωνα με το επιλεγμένο          πρότυπο αλλά και τις οδηγίες που έχετε δώσει. Εφόσον ολοκληρώσει τον σχεδιασμό το σύστημά μας θα σας στείλει email με συνημμένο αρχείο το τελικό δείγμα της επαγγελματική κάρτας σας προς εκτύπωση.

Μπορώ να ανεβάσω δικό μου αρχείο προς εκτύπωση;

Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας αρχείο προς εκτύπωση από την ενότητα επαγγελματικές κάρτες. Όταν επιλέξε τύπο, μέγεθος, ποσότητα απο κάτω υπάρχει πεδίο να επισυνάψετε το αρχείο σας. Το αρχείο θα πρέπει να είναι σε κάποια γνωστή μορφή όπως pdf, corel,adobe illustrator κλπ και θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Ξακρίσματα 2. Σπασμένες γραμματοσειρές σε περίπτωση ανοιχτού αρχείου 3. Όλα τα χρώματα και οι φωτό θα πρέπει να είναι CMYK 4. Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ανάλυση 300dpi ή περισσότερο 5. Όλες οι πληροφορίες όπως ονόματα τηλέφωνα και κλπ θα πρέπει να απέχουν το λιγότερο 5 χιλιοστά από το κόψιμο της κάρτας.

Θα τυπωθεί αυτό ακριβώς που βλέπω στην οθόνη μου;

Η απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας είναι πιθανό να μην έχει σχέση με την εκτύπωση.Αυτό οφείλετε στην διαφορετική ρύθμιση που μπορεί να έχει κάθε οθόνη όπως brightness,contrast και θερμοκρασία χρώματος ή αλλιώς η έλλειψη calibration της οθόνης. Ρύθμισης δηλαδή που θα την κάνει να “συμβαδίζει” με το τυπογραφείο.