Κατασκευάζουμε σφραγίδες καθημερινά με στόχο την καλύτερη δυνατή και γρήγορη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές Πανελλαδικά. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα απο τις εταιρείες των Trodat & Colop. Ειναι οι καλύτεροι παγκοσμίως κατασκευαστές σφραγιδών τα τελευταία χρόνια.
Αυτομελανούμενες / Αυτόματες
Οι Αυτόματες Σφραγίδες Trodat & Colop λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό ταμπόν, αφού είναι αυτομελανούμενες. Ο μηχανισμός της αυτόματης σφραγίδας δέχεται ένα ταμπόν, το οποίο σε κάθε χρήση μελανώνει τη σφραγίδα. Η διάρκεια του είναι για περίπου 2000 σφραγίσματα. Κατασκευάζονται συνήθως σε παραλληλόγραμμα, στρόγγυλα & οβάλ σχήματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ποια απο τις Αυτόματες Σφραγίδες Trodat & Colop αντιστοιχεί στις ανάγκες, τις απαιτήσεις σας όσο και στην αισθητική σας. Εκτός απο το μέγεθος μπορείτε να επιλέξετε το εξωτερικό χρώμα της αυτόματης σφραγίδας, όσο και το χρώμα του ταμπόν σφράγισης.
Τσέπης
Οι Σφραγίδες Τσέπης είναι αυτομελανούμενες σφραγίδες με μηχανισμό που αναδιπλώνεται ώστε να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο, και για αυτόν τον λόγο είναι κυρίως γνωστές ως Σφραγίδες Τσέπης. Το μέγεθος τους είναι περίπου όσο ένας αναπτήρας. Είναι πολυ εύκολες στην χρήση τους και το μελάνι που έχουν ενσωματωμένο στον μηχανισμό τους διαρκεί περίπου για 2000 σφραγίσματα. Όσο δηλαδή και μια κανονική αυτόματη σφραγίδα.
Ξύλινες
Οι Ξύλινες Σφραγίδες είναι η πιο οικονομική λύση στην κατασκευή της σφραγίδας. Μελανώνουν σε επιτραπέζιο ταμπόν. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι υπερμεγέθη ξύλινες σφραγίδες σε διάφορα μεγέθη ανάλογα τις ανάγκες σας.Μελάνωση σε επιτραπέζιο ταμπόν στο χρώμα της αρεσκείας σας.Δεν προμηθευόμαστε ειδικά μελάνια πέραν των σφραγιδών. Μεγάλα σχέδια για σακούλες και κουτιά.
Σφραγίδες Αρίθμησης & Ημερομηνιών
Οι Σφραγίδες Αρίθμησης & Ημερομηνιών διαθέτουν προτυπωμένους αριθμούς σε έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό ή μη. Ώστε ο χρήστης να δημιουργεί μια αλληλουχία αριθμών ανάλογα με τις ανάγκες του, όπως αρίθμηση λογιστικών εντύπων ή αρίθμηση προϊόντων σε μια γραμμή παραγωγής κτλ. Οι Σφραγίδες Αρίθμησης & Ημερομηνιών έιναι πολυ εύκολες στην χρήση τους.
Αναλώσιμα & Ταμπόν Σφραγιδών
 Ανταλλακτικά Ταμπόν μηχανισμών Trodat & Colop σε περίπτωση που το ήδη υπάρχον ταμπόν της αυτόματης σφραγίδα σας έχει φθαρεί ή ξεραθεί. Υγρά μελάνια σε μπουκαλάκια 28ml για να συμπληρώσετε στο ταμπόν,εάν έχει αρχίσει και βγαίνει αχνά το αποτύπωμα της. Σε περίπτωση που έχετε έναν μηχανισμό Trodat ή Colop και δεν βρίσκετε το ανταλλακτικό ταμπόν παρακάτω, μπορείτε να εποικοινωνήσετε στο κατάστημα και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Επιδιόρθωση  – Λάστιχο Αποτύπωσης
Μήπως χρειάζεστε μονο το Λάστιχο Αποτύπωσης με τα στοιχεία σας? Εάν έχετε ένα μηχανισμό αυτόματης σφραγίδας ο οποίος είναι ακόμα λειτουργικός τότε δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με την αγόρα καινούργιου μηχανισμού. Όταν όμως αλλάζουν τα στοιχεία της σφραγίδας, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναγκαία και η αντικατάσταση του ήδη υπάρχον ανταλλακτικού ταμπόν. Εάν το ταμπόν της σφραγίδας σας χρησιμοποιείτε πάνω απο 3 μήνες, σας προτείνουμε να αγοράσετε καινούργιο. * Δεν φέρουμε ευθύνη εάν το λάστιχο αποτύπωσης δεν αποτυπώνεται σωστά σε σφραγίδα στην οποία δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ανταλλακτικού ταμπόν.Αν σας τρομάζει η διαδικασία, δείτε το βίντεο στην σελίδα του προϊόντος!
Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε απορία απλά επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στο παρακάτω link: https://stamptechnics.gr/contact